Upravljanje i održavanje stambenih zgrada

UPRAVLJANJE ZGRADAMA U SKLADU S INTERESOM SUVLASNIKA

Baveći se poslom upravljanja dugi niz godina, osluškujući i istražujući probleme suvlasnika stekli smo zavidno iskustvo te smo osmislili poslovnu politiku kojom ćemo Vas uvjeriti da POSTOJI UPRAVITELJ kojemu je interes suvlasnika i očuvanje vrijednosti njihove zajedničke imovine moto koji pokreće naše poslovanje i oplemenjuje svaki naš radni dan.

To je moto trgovačkog društva LIND-GRAD d.o.o.

U srpnju 2021 , promjenom vlasničke strukture te grupacijom nekoliko renomiranih upravitelja, LIND-GRAD d.o.o. postao je jedan od najvećih privatnih upravitelj u Hrvatskoj. Brinemo o 1.5000.000,00 m2 zajedničke imovine, a želja nam je da suvlasnici prepoznaju partnera u ostvarenju svojih ciljeva.
U našem timu nalaze se inženjeri građevine, diplomirani pravnici i ekonomisti te ostali stručni zaposlenici s dugogodišnjom iskustvom u poslovima upravljanja.

OBVEZNO je otvaranje zasebnog računa za akumuliranje sredstava zajedničke pričuve za svaku zgradu, a vlasnici računa su suvlasnici. na potpisnom kartonu u banci.

Na taj način Transparentnost praćenja svih prihoda i rashoda po računu zajedničke pričuve vidljivo je u mjesečnim izvodima iz banke, te kroz web aplikaciju na našim internetskim stranicama.

Za uslugu za rad upravitelja naplaćujemo iznose u dogovoru sa suvlasnicima, a ovisno o potrebama i veličini zgrade.
Osim naknade za rad upravitelja jedan smo od rijetkih upravitelja koji ne naplaćuju dodatne usluge poput slanja uplatnica, slanja opomena neplatišama, raznih materijalnih troškova, kućnih redova, slanja dopisa, izlaska referenta na teren, pravne savjete i sl.
Zatražite li kredit za financiranje radova i sanacija, kamatna stopa u bankama s kojima surađujemo za korisnike usluge upravljanja kod upravitelja Lind-grad d.o.o., iznositi će 1,99 %, sa rokom otplate do 20 godina.
Plaćanje uplatnica za pričuvu u poslovnicama OTP i BKS banke za Vas će biti besplatno.

Služba hitnih intervencija neprestano dežura od 0-24 sata, a u popisu kooperanata su samo provjerene i iskusne tvrtke. No, usprkos tome, mi nismo upravitelj koji „nameće“ svoje ugovorne kooperante, već poštujemo odluku o izboru od strane suvlasnika.

Nakon potpisivanja Ugovora o upravljanju zgradi se dodjeljuje odgovorna osoba, inženjer građevine koja je zaposlena na poziciji referenta upravljanja i održavanja i koja će Vam na raspolaganju biti uvijek, spremna da riješi Vaše probleme vezane uz održavanje zajedničkih dijelova.
Osim tima stručnih ljudi iz područja građevine, u našem timu su diplomirani pravnici i ekonomisti te nekolicina odvjetničkih kuća koje zastupaju interese naših suvlasnika
Police osiguranja sa osiguravajućim kućama Croatia osiguranje d.o.o., Triglav osiguranje d.o.o. i Grawe d.o.o. dogovorene su po izuzetnim uvjetima uz maksimalno nisku premiju osiguranja s osiguranjem od potresa u osnovnoj tarifi police.

Zvuči nevjerojatno?

Vrijeme je da srušimo predrasude o upraviteljima

Nazovite s potpunim povjerenjem i promijenite svoj stav o upravitelju.
Sa upraviteljem Lind-grad d.o.o., ostvarite svoje interese i očuvajte vrijednost svoje imovine.

Učinite to već sada…

Lind-grad d.o.o.
Drenovačka 1
10000 Zagreb
www.lind-grad.hr
tel: 01/3094-429
e-mail: [email protected]

PONUDA ZA UPRAVLJANJE >>

NAŠE POSEBNOSTI

  • Vlastita hitna služba 0-24 h (radnim danima, vikendom i praznicima)

  • Nudimo tehnička rješenja izrađena od strane vlastitih vrhunskih inženjera

  • Povoljna cijena upravljanja

  • Redovita, ažurirana i pregledna financijska izvješća

  • Printanje i distribucija uplatnica sa bar kodom

  • Mogućnost provjere stanja financija putem interneta

  • Prilagođavanje Vašim potrebama

  • Zaštita interesa suvlasnika

  • Odlična suradnja sa fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koja je  rezultirala većim brojem ostvarenih subvencija kako za sufinanciranje ugradnje  razdjelnika tako i za energetsku obnovu zgrada