Novosti

SAVJETOVANJE  VEZANO UZ NAJAVLJENI NATJEČAJ ENERGETSKE OBNOVE VIŠE STAMBENIH ZGRADA!
16  l 02 l 2022

U organizaciji LIND-GRAD d.o.o., a koji  je na čelu grupacije upravitelja M.B. objekti d.o.o., Standard održavanje d.o.o., H.B. stan d.o.o. i Vitabela d.o.o. te partner  tvrtkama Plavi prostor d.o.o. i Rumat d.o.o., održano je  savjetovanje  vezano uz najavljeni natječaj energetske obnove višestambenih zgrada.

Veliko hvala svim predstavnicima koji su se odazvali savjetovanju, te našim gostima koji su se sa radošću odazvali na naš poziv, posebno  gđi. Verici Rošić i Mihaeli Rošić iz tvrtke M-Kapital.

Veliko hvala i predstavnicima BKS banke na odazivu jer nam je banka važan  partner u  financiranja svih potrebnih usluga i radova.

I najveće hvala    gdin. Šimunović Josipu, predstavniku stambene   zgrade Kolarova 14, koji je ovaj zahtjevni proces prošao na zadnjem natječaju te je prisutnima prenio svoja iskustva i benefite nakon provedene obnove.

Pripremu za prijavu na očekivani natječaj čeka 37 zgrada , te od srca želimo da sve zgrade koje ćemo prijaviti prođu na natječaju, ostvare subvencije te se obnove.

Vrijeme koje je pred nama zahtjeva ogromno povjerenje, brzo reagiranje na situacije , strpljenje, toleranciju i  u konačnici zajednički uspjeh kako suvlasnika, tako i nas kao upravitelja kojemu je osnovni cilj očuvanje vrijednosti nekretnina sa kojima upravljamo.

NAGRADA ZAMJENIKU PREDSTAVNIKA SUVLASNIKA NA STAMBENOJ ZGRADI NASELJE MARKA MARULIĆA 8, 8A U KARLOVCU!
15 l 03 l 2019

Zamjenik predstavnika suvlasnika na stambenoj zgradi Naselje Marka Marulića 8,8a (Karlovac) kojom upravlja tvrtka Lind-grad d.o.o., g. Dušan Martinjaš ,dobio nagradu za prvo mjesto na natječaju vezanom za osobno iskustvo stanara tijekom energetske obnove.

Više možete saznati ovdje >>

ZAVRŠENA JE ENERGETSKA OBNOVA STAMBENIH ZGRADA!
19 l 02 l 2019

Na zadovoljstvo suvlasnika i djelatnika Lind-grad-a završila je energetska obnova na tri stambene zgrade Divke Budaka 7,8,9 (Zagreb), Kolarova 14 (Zagreb) i Naselje Marka Marulića 8,8a (Karlovac).

Kako izgledaju obnovljene stambene zgrade možete pogledati u fotogaleriji >>