Upravljanje zgradama u skladu s interesom suvlasnika

Baveći se dugi niz godina sa poslom upravljanja, osluškujući i istražujući probleme suvlasnika, stekli smo zavidno iskustvo te smo osmislili poslovnu politiku kojom Vas želimo uvjeriti da POSTOJI UPRAVITELJ kojemu je interes suvlasnika i očuvanje vrijednosti zajedničke imovine „moto“ koji pokreće naše poslovanje i oplemenjuje svaki naš radni dan.

U srpnju 2021. godine , promjenom vlasničke strukture te pripajanjem  nekoliko renomiranih upravitelja,  LIND-GRAD d.o.o. postao je  najveći privatni upravitelj u Hrvatskoj.

Brinemo o 1.5000.000,00 m2 zajedničke imovine, a želja nam je da suvlasnici u nama prepoznaju partnera koji će zajedno sa njima ostvarivati ciljeve od interesa suvlasnika, sa manirom dobrog gospodara.

U našem timu nalaze se inženjeri građevine, diplomirani pravnici i ekonomisti te ostali stručni zaposlenici s dugogodišnjom iskustvom u poslovima upravljanja.

OBVEZNO je otvaranje zasebnog računa  sredstava zajedničke pričuve za svaku zgradu.

Na taj način transparentnost praćenja svih prihoda i rashoda po računu zajedničke pričuve vidljivo je u mjesečnim izvodima iz banke, te kroz web aplikaciju na našim internetskim stranicama.

Našu uslugu za rad upravitelja naplaćujemo u dogovoru sa suvlasnicima, a ovisno o potrebama i veličini zgrade.

Osim naknade za rad upravitelja jedan smo od rijetkih upravitelja koji ne naplaćuje dodatne usluge poput slanja uplatnica, slanja opomena neplatišama, raznih materijalnih troškova, kućnih redova, slanja dopisa, izlaska referenata na teren, pravne savjete iz područja upravljanja  i sl.

Zatražite li kredit za financiranje radova ili sanaciju, kamatna stopa u bankama s kojima surađujemo za korisnike usluge upravljanja kod upravitelja Lind-grad d.o.o., iznositi će 2,60 %, sa rokom otplate do 20 godina.

Plaćanje uplatnica za pričuvu u poslovnicama banke za Vas će biti besplatno.

Služba hitnih intervencija neprestano dežura od 0-24 sata, a u popisu kooperanata su samo provjerene i iskusne tvrtke. No, usprkos tome, mi nismo upravitelj koji „nameće“ svoje ugovorne kooperante, već poštujemo odluku o izboru od strane suvlasnika.
Nakon potpisivanja Ugovora o upravljanju zgradi se dodjeljuje odgovorna osoba, inženjer građevine, koji je zaposlen na poziciji referenta upravljanja i održavanja i koji će Vam na raspolaganju biti uvijek, te spremno  rješavati sve Vaše probleme vezane uz održavanje zajedničkih dijelova i uređaja zgrade.

Osim referenata, u našem timu su diplomirani pravnici i ekonomisti te nekolicina odvjetničkih kuća koje zastupaju interese naših suvlasnika

Police osiguranja sa osiguravajućim kućama Croatia osiguranje d.o.o., Triglav osiguranje d.o.o. i Grawe d.o.o. dogovorene su po izuzetnim uvjetima uz maksimalno nisku premiju osiguranja.

Zvuči nevjerojatno?

Vrijeme je da rušimo predrasude o upraviteljima

Sa upraviteljem Lind-grad d.o.o., ostvarite svoje interese i očuvajte vrijednost svoje imovine.

Kontaktirajte nas  s potpunim povjerenjem i promijenite svoj stav.

Učinite to već sada…

Lind-grad
Sa sjedištem u Zagrebu,
Božidara Adžije 19
www.lind-grad.hr
e-mail: [email protected]

Naše posebnosti

  • Vlastita hitna služba 0-24 h (radnim danima, vikendom i praznicima)
  • Nudimo tehnička rješenja izrađena od strane vlastitih vrhunskih inženjera
  • Povoljna cijena upravljanja
  • Redovita, ažurirana i pregledna financijska izvješća
  • Printanje i distribucija uplatnica sa bar kodom
  • Mogućnost provjere stanja financija putem interneta
  • Prilagođavanje Vašim potrebama
  • Zaštita interesa suvlasnika
  • ​Odlična suradnja sa fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koja je  rezultirala većim brojem ostvarenih subvencija kako za sufinanciranje ugradnje  razdjelnika tako i za energetsku obnovu zgrada